Het wonen en werken van morgen

Hoe mooi zou het zijn als alles werkt met slechts één knop?

Voor de juiste oplossing

Domotica specialist

Wat is domotica?

Een lastig woord. Laten we dat voorop stellen. Het is een afgeleide van het Latijnse domus (huis) en achtervoegsel -tica (wetenschap). In feite is het gewoon het toepassen van elektronica in huis om het leven in huis 'makkelijker' te maken. U kunt het dus net zo goed huisautomatisering of smart home noemen. Domotica is de vakterm. Gelukkig weten wij als domotica specialisten van Doman Comfort alles van domotica. Of u nu op zoek bent naar meer comfort, meer veiligheid of meer kostenbesparingen in huis of op kantoor, Als domoticaspecialist kunnen we het bij Doman allemaal.

Wie zijn wij

Bij Doman zijn we al jaren bezig met het wonen en werken van morgen. Inmiddels zijn wij een ware domotica specialist. Onze specialisaties liggen bij het programmeren en installeren van domotica en zonnepanelen. Combineer deze ervaring met onze vakkennis, en u weet zeker dat u een duidelijke oplossing krijgt voor al uw vragen over (gebouw-)automatiseringssystemen en zonne-energie. 

Onze domotica-installateur brengt uw specifieke wensen in kaart en bouwt aan de hand daarvan een domoticasysteem. Hier zijn een paar voorbeelden te vinden van wat er mogelijk is met domotica.

Domotica specialist, zonnepanelen

Hoe werkt Domotica?

Zoals een van onze klanten vertelde: “Ons hele bedrijf gaat aan met één knop, hoe handig is dat? ‘s Ochtends vroeg gaat het hek open, schakelt de inbraakbeveiliging uit en springt de verlichting aan. Op een zonnige dag gaat de zonwering omlaag en de airco een standje harder. Op een koude winterdag zorgt de verwarming voor comfort. En als u wilt, begint zelfs uw favoriete muziek te spelen op de achtergrond.”

Innovatie is de standaard

Klinkt dat voor u als een ideale situatie? Misschien zelfs ietwat onwerkelijk? Niets is minder waar. Voor Doman is dit de standaard. Want alle wensen die u heeft op het gebied van (gebouw)automatisering, realiseren wij als domotica specialist gewoon voor u. Vandaag de dag beschikken we namelijk over talloze prachtige systemen. Systemen die u veel meer terug gaat zien in het dagelijks leven. Ook bij u op het werk of in huis

Neem contact met ons op!

Doman Comfort richt zich op een mooie toekomst voor iedereen. Dit realiseren we op verschillende manieren. Dankzij een slimme woning kunt u bijvoorbeeld langer in uw eigen huis blijven, ook als u ouder wordt. En dankzij zonnepanelen draagt u uw steentje bij aan de wereld van morgen. Een groene wereld welteverstaan. 

Domotica specialist - zonepanelen

Maar niet alleen de verre toekomst vinden wij van groot belang. We richten ons ook op de nabije toekomst. Op morgen. Domotica is namelijk allang geen toekomstmuziek meer; de technieken en systemen zijn de laatste jaren ver ontwikkeld en de mogelijkheden zijn vandaag de dag eindeloos. Het kan daarom een uitdaging zijn om zelf de juiste oplossing te vinden, aansluitend op uw wensen. Daar helpen wij als domotica specialist graag bij. Leg gerust uw vraagstuk bij ons neer, dan brengen wij vrijblijvend een advies uit.