Het wonen en werken van morgen

Hoe mooi zou het zijn als alles werkt met slechts één knop?

Huis slim maken

Huis slim maken

Wilt u uw huis slim maken, maar weet u niet goed hoe u dit het beste kunt aanpakken? Wij van Doman Comfort zijn experts in het slim maken van huizen door middel van domotica. Samen kijken we naar wat u wensen zijn en welke slimme apparaten u wilt koppelen. Aan de hand van uw input gaan wij aan de slag om een domoticasysteem te programmeren en te installeren die volledig aan u levensstijl is afgestemd.

Heeft u vragen voor ons? Neem dan direct contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Uw woning slim maken met domotica

Domotica is dé manier om uw woning slim te maken. Met domotica is het namelijk mogelijk om uw woning of bedrijfspand te automatiseren. Alle apparaten en systemen die u koppelt staan met elkaar in verbinding via bijvoorbeeld een bedieningspaneel in huis of met uw smartphone. En dat brengt veel voordelen met zich mee, zoals extra comfort, het besparen van kosten en uw huis wordt veiliger.

Woning slim maken

Op welke manieren maakt u uw huis slim?

Wanneer u uw huis slim gaat maken zijn de opties eindeloos. Zo zijn er simpele toepassingen van het slim maken van uw huis, zoals uw verlichting bedienen via uw smartphone. Het is echter ook mogelijk om een compleet systeem op maat te laten maken. Hierbij staan alle apparaten en systemen die u koppelt in verbinding met elkaar via een bedieningspaneel of een smartphone. Op deze manier laat u bijvoorbeeld de verwarming en verlichting automatisch uitgaan wanneer u uw woning verlaat. En er zijn nog meer toepassingen mogelijk met domotica:

1. Comfort met domotica

Door uw huis slim te maken ervaart u meer comfort in huis. Dit komt doordat al uw apparaten met elkaar gekoppeld zijn. Bovendien kunt u ook diverse processen automatiseren. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch aangaan van de verlichting en verwarming in de ochtend. En wanneer het een warmere dag is, gaat de zonwering automatisch omlaag en wordt de airco aangezet. U hoeft het allemaal niet meer zelf te doen. En dat brengt veel extra comfort met zich mee.

Huis slim maken

2. Extra veilig met een slim huis

Alarmsystemen en beveiligingscamera’s zijn gemakkelijk te koppelen aan het domoticasysteem. Zo kijkt u gemakkelijk mee wanneer er verdachte activiteiten worden gemeten via de beveiligingscamera’s. Dit brengt ook tijdens afwezigheid een extra veilig gevoel met zich mee.

3. U bespaart kosten

Met een domoticasysteem bespaart u geld op uw energierekening. U krijgt namelijk een beter inzicht in het energieverbruik van uw woning. Bent u bijvoorbeeld niet thuis, maar heeft u per ongeluk een lamp aan laten staan? Dan is dit gemakkelijk uit te zetten via uw smartphone.

Waarom kiezen voor Doman Comfort?

Doman Comfort heeft al jarenlange ervaring op het gebied van het installeren en programmeren van domotica. Als domotica-installateur zijn we u graag van dienst. Dus bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf die uw woning slim maakt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Huis slim maken door Doman Comfort