Het wonen en werken van morgen

Hoe mooi zou het zijn als alles werkt met slechts één knop?

Verhoog uw wooncomfort

Domotica verlichting

Wilt u de verlichting in uw huis vanaf afstand bedienen, uw lichten automatisch inschakelen wanneer u een kamer in loopt of dat u de kleur van uw lampen kunt aanpassen aan uw stemming? Dan is domotica verlichting iets voor u! Met domotica verlichting van Doman Comfort kunt u de verlichting in en rondom uw huis volledig automatiseren. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ik wil domotica verlichting laten installeren

Wat is domotica verlichting?

Misschien maakt u al gebruik van verlichting in uw woning die u vanaf afstand kunt bedienen of schakelen uw tuinlampen automatisch in wanneer het donker wordt. De technologie rondom verlichting wordt steeds slimmer en gebruiksvriendelijker. Gelukkig maar, want door middel van domotica verlichting wordt uw woning een stuk comfortabeler.

Veel mensen beginnen klein, bijvoorbeeld met het automatiseren van een of meerdere lampen in hun woonkamer. Maar wist u dat u alle verlichting in uw huis naar eigen wens kunt automatiseren en op elkaar kunt afstemmen? Doman Comfort helpt u graag bij het verzorgen en installeren van uw domotica verlichting.

Domotica verlichting laten installeren door Doman


domotica verlichting

Wat zijn de voordelen van domotica verlichting?

1. U bespaart energie

Vergeet u weleens de lichten uit te zetten wanneer u een kamer verlaat? Dat is verleden tijd wanneer u gebruik maakt van domotica verlichting. Zo kunt u bijvoorbeeld instellen dat uw lampen alleen gaan branden na zonsondergang of wanneer u een kamer binnenloopt. Door andere domotica aan te sluiten, zoals een slimme thermostaat, kunt u nog meer energie besparen. En dat is niet alleen goed voor de planeet, maar ook voor uw portemonnee.

2. U verbetert de beveiliging van uw woning

Dankzij domotica verlichting kunt u uw woning beter beveiligen. Denk bijvoorbeeld aan het bewoond laten lijken van uw woning tijdens de vakantie door lampen automatisch in- en uit te laten schakelen. Aanvullend kunt u andere domoticasystemen in uw woning installeren, zoals een alarmsysteem of een slim deurslot met camera, om uw woning nog veiliger te maken.

3. Uw wooncomfort neemt toe

Dankzij domotica verlichting hoeft u niet meer telkens uw lichten aan en uit te zetten. En dat scheelt heel wat handelingen op een dag. Met behulp van domotica kunt u veel van deze standaard handelingen eenvoudig automatiseren. Zo kunt u zelf comfortabel op de bank blijven zitten.

Domotica verlichting

Waarom domotica verlichting van Doman Comfort?

Doman Comfort heeft jarenlange ervaring op het gebied van het installeren en programmeren van domotica verlichting. Wij gaan graag het gesprek met u aan over welke verlichting u wilt automatiseren binnen en buiten uw woning. Dankzij onze ervaring met domotica weten we precies wat de mogelijkheden zijn en hoe we uw verlichting het beste kunnen installeren en automatiseren. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact met ons op

Domotica verlichting