Het wonen en werken van morgen

Hoe mooi zou het zijn als alles werkt met slechts één knop?

Het bedrijf Doman

Over ons

Panden verrijken met zonnepanelen, in de techniek van systemen duiken en programma’s voor slimmere woningen schrijven. Energie, domotica en comfort. Daar gaat niet alleen onze interesse naar uit. Nee, daar ligt onze passie! En uit diezelfde passie voor het vak is het bedrijf Doman ontstaan.

Even voorstellen...

De oprichter en eigenaar van Doman, Jaap Jan Beyer, houdt zich al jaren bezig met het wonen en werken van morgen. Zijn specialisaties liggen bij zonnepanelen en het programmeren en installeren van Domotica. Combineer deze ervaring met zijn vakkennis, en u weet zeker dat u een duidelijke oplossing krijgt voor al uw vragen over zonne-energie en gebouw-automatiseringssystemen. 

Schakel naar de wereld van morgen

Doman richt zich op een mooie toekomst voor iedereen. Dit realiseren we op verschillende manieren. Dankzij een slimme woning kunt u bijvoorbeeld langer in uw eigen huis blijven, ook als u ouder wordt. En dankzij zonnepanelen draagt u uw steentje bij aan de wereld van morgen. Een groene wereld welteverstaan. 

Maar niet alleen de verre toekomst vinden wij van groot belang. We richten ons ook op de nabije toekomst. Op morgen. Domotica is namelijk allang geen toekomstmuziek meer; de technieken en systemen zijn de laatste jaren ver ontwikkeld en de mogelijkheden zijn vandaag de dag eindeloos. Het kan daarom een uitdaging zijn om zelf de juiste oplossing te vinden, aansluitend op uw wensen. Daar helpen wij graag bij. Leg gerust uw vraagstuk bij ons neer, dan brengen wij vrijblijvend een advies uit. 

Stel ons uw vraag

Doman Gira KNX Systeem

Hoe wij het liefst werken

Wij werken voor bedrijven, particulieren en installateurs. Doet u bij ons een aanvraag op het gebied van domotica of zonnepanelen? Dan komen we vooraf graag even bij u langs om kennis met u te maken, uw wensen te bespreken en natuurlijk om de locatie alvast te bekijken. Of het nu gaat om een woning of een bedrijfspand; persoonlijk contact staat bij ons altijd voorop. Hierdoor kunt u rekenen op een goed en toekomstbestendig systeem, met optimaal comfort als resultaat. 

Doman Gira KNX Systeem

Benieuwd wat wij morgen gaan doen?

Dan hebben we een tip voor u! Op onze socialmediakanalen vindt u regelmatig updates over de nieuwste projecten en andere ontwikkelingen binnen Doman. Geïnteresseerd? Volg ons dan op LinkedIn, Facebook of Instagram.

Neem contact met ons op