Het wonen en werken van morgen

Hoe mooi zou het zijn als alles werkt met slechts één knop?

Woon- en werkgemak

Comfort

Comfortabeler wonen en werken. Bewust of onbewust is dat iets wat we allemaal willen. En dat kan! Namelijk met een domoticasysteem dat gemaakt is om u te helpen. Wij vertellen u graag meer over het werk- en wooncomfort dat gebouwautomatisering met zich meebrengt.

Home entertainment

Denkt u aan de automatisering van systemen in uw pand, dan denkt u al snel aan de praktische zaken, zoals functionele verlichting en beveiliging. Maar domotica biedt veel meer dan dat. Ook op het gebied van home entertainment kunt u uw leefomgeving namelijk een stuk aangenamer maken. Wat dacht u van een romantisch diner bij warm, gedimd licht in een behaaglijke ruimte met een zacht muziekje op de achtergrond? Audio en multimedia zijn een welkome aanvulling op uw domotica-programma. Het nieuwe wonen!   

Heeft u een vraag?

Creëer sfeer met scènes 

De koppeling en besturing van slimme huistechniek - zoals verlichting, klimaat- en zonweringbesturing per ruimte, maar ook de stereo-installatie - verhoogt het woon- en werkgemak merkbaar. Met een samenspel van componenten zorgt Doman ervoor dat alles is geïntegreerd en perfect op elkaar wordt afgestemd. U kunt in de bijbehorende app zelfs verschillende scènes samenstellen om bijzondere momenten meer sfeer te geven. Denk bijvoorbeeld aan een vrijdagmiddagborrel op het werk, een avond met vrienden of het eerder genoemde diner. 

Doman comfort home entertainment audio

Hoog comfort bij het ouder worden

Wilt u uw woning toekomstbestendig maken? Ook in dat geval biedt domotica vele oplossingen, zodat u nog jaren in uw geliefde (t)huis kunt blijven wonen. Automatisering in huis is de basis voor hoog comfort bij het ouder worden. Zo ervaart u altijd een behaaglijke temperatuur dankzij klimaatregeling en bent u verzekerd van een veilig gevoel in uw eigen woning dankzij een alarminstallatie. Ook wanneer u slecht ter been bent, bespaart domotica u vele onnodige wandelingen van de ene ruimte naar de andere. Oftewel: een grote ontlasting in het dagelijks leven.  

Flexibiliteit in uw dagelijkse ritme

Verandering hoort bij het leven. De kans dat uw dagelijks ritme verandert, is dan ook aanwezig. Bijvoorbeeld wanneer u een andere baan krijgt, bij gezinsuitbreiding of simpelweg wanneer u nieuwe gewoontes of hobby’s krijgt. Het fijne van een KNX-systeem is dat u flexibel kunt omgaan met uw woon- en werkritme. U kunt uw programma of favoriete scènes altijd aanpassen en het systeem is uitbreidbaar. Daarnaast heeft u 100% controle over de centrale besturing van gebouwfuncties via uw smartphone. Thuis en onderweg. 

Doman comfort - flexibel gebouwfuncties aanpassen via de tablet

Meer comfort dankzij domotica?

Wilt u graag kennismaken met het wonen en werken van morgen? Neem dan gerust contact met ons op en leg uw wensen aan ons voor. Samen gaan we voor optimaal comfort!

Neem contact met ons op