Het wonen en werken van morgen

Hoe mooi zou het zijn als alles werkt met slechts één knop?

Alles met één knop

Domotica

“Ons hele bedrijf gaat aan met één knop, hoe handig is dat? ‘s Ochtends vroeg gaat het hek open, schakelt de inbraakbeveiliging uit en springt de verlichting aan. Op een zonnige dag gaat de zonwering omlaag en de airco een standje harder. Op een koude winterdag zorgt de verwarming voor comfort. En als u wilt, begint zelfs uw favoriete muziek te spelen op de achtergrond.”

Innovatie is de standaard

Klinkt dat voor u als een ideale situatie? Misschien zelfs ietwat onwerkelijk? Niets is minder waar. Voor Doman is dit de standaard. Want alle wensen die u heeft op het gebied van gebouwautomatisering, realiseren wij gewoon voor u. Vandaag de dag beschikken we namelijk over talloze prachtige systemen. Systemen die u veel meer terug gaat zien in het dagelijks leven. Ook bij u op het werk of in huis?

Verstuur een aanvraag

Gebouwautomatisering met domotica

Bij Doman ontwikkelen we voor u een gebouw-automatiseringssysteem dat geheel op uw pand wordt afgestemd. Oftewel, wij bieden een systeem aan en schrijven vervolgens een programma voor de verschillende componenten van uw domotica. De samenstelling daarvan mag u zelf bepalen, maar enkele voorbeelden werden zojuist al genoemd. U kunt denken aan verlichting, beveiliging, zonwering, temperatuurregeling per ruimte, audio en meer. Wij koppelen de systemen aan elkaar, zodat deze op elkaar - of op uw verzoek - reageren. Met een KNX-systeem maken we de koppeling voor de besturing van de gebouwentechniek in uw bedrijfspand of woning. 

Doman domotica verlichting

Smart home apps

Het besturingssysteem valt eenvoudig aan te sturen middels de intelligente bedieningscentrale aan de muur én natuurlijk via de smart home app op je smartphone. Het voordeel is dat u dus altijd zelf de controle behoudt over uw apparaten, ook wanneer u op afstand bent. Daarnaast vindt u veel interessante inzichten in de app terug, mede over uw energieverbruik.

Op het gebied van intelligente gebouwentechniek werkt Doman samen met Gira Smart Home. Een betrouwbare partij die professionele producten voor intelligente gebouwbesturing levert. En deze innovatieve oplossingen zetten wij weer om in voor u interessante toepassingen. 

Veiliger wonen dankzij domotica

Kiest u voor een centrale aansturing van alle gebouwfuncties, dan kunt u hier uiteraard ook uw alarminstallatie, automatische lichtbesturing en deurcom-installatie aan koppelen. Wanneer het systeem verdachte activiteiten rondom uw pand waarneemt, zal het hier proactief op reageren, bijvoorbeeld met een aanwezigheidssimulatie. U kunt dit in de gaten houden via de app, zelfs wanneer u zich op afstand bevindt. Ook tijdens uw vakantie brengt dit dus een gevoel van veiligheid met zich mee. 

Doman domotica beveiliging

Aanvraag voor domotica?

Bent u geïnteresseerd in domotica voor uw woning of bedrijf? Leg ons dan uw vraagstuk voor en we komen graag bij u langs om samen de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op