Het wonen en werken van morgen

Hoe mooi zou het zijn als alles werkt met slechts één knop?

Dit is wat u er over moet weten

KNX-domotica

Bent u van plan om KNX-domotica in uw woning of bedrijfspand te installeren? Met Domotica zorgt u ervoor dat uw slimme apparaten geautomatiseerd worden. Deze apparaten zijn vervolgens aan te sturen via een smartphone of paneel dat in het huis wordt gemonteerd. Zo staat u altijd in verbinding met uw pand of woning!

Wij van Doman Comfort zijn KNX-gecertificeerd. Wij weten alles over het programmeren en installeren van KNX-domotica. Heeft u een vraagstuk over het automatiseren van uw woning, maar weet u niet precies hoe u dit wilt aanpakken? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Leg uw domotica vraagstuk bij ons neer!

Wat is KNX-domotica?

KNX is een algemeen communicatieprotocol waarmee u apparaten kunt koppelen en automatiseren. KNX is een erkende standaard in de woning- en gebouwautomatisering, waardoor er wereldwijd zo’n 500 fabrikanten zijn die KNX-domotica leveren. De kans is dus groot dat uw apparaten en installaties koppelbaar zijn met het KNX-protocol.

KNX-domotica

Wat zijn de voordelen van KNX-domotica in uw woning of bedrijfspand?

Er zijn veel koppelingen mogelijk met KNX-domotica waardoor u het maximale uit uw apparaten haalt. En dat brengt diverse voordelen met zich mee, zoals:

1. Het besparen van energie met KNX-domotica

Met domotica bespaart u gegarandeerd op uw energie. Stel bijvoorbeeld uw domotica-installatie zo in dat wanneer u naar het werk gaat de verwarming en alle lichten automatisch uitgaan. Zodra u weer naar huis gaat, is de verwarming ruim van tevoren aangezet, zodat u thuiskomt in een comfortabele woning. Het is zelfs mogelijk om uw zonnepanelen te koppelen aan het KNX-domoticasysteem om nog meer inzicht te krijgen in uw stroomverbruik. Op deze manier heeft u nog meer controle over de energierekening!

2. Meer comfort in huis

Met KNX-domotica hoeft u niets meer handmatig te bedienen in huis. Vanaf de bank bestuurt u gemakkelijk een groot deel van uw woning. Dit kunt u vanaf uw smartphone doen of automatisch als uw woning een bepaalde temperatuur bereikt.

KNX-domotica

3. Meer controle over uw woning of bedrijfspand

KNX-domotica zorgt voor meer controle over uw woning of bedrijfspand. Uw smartphone maakt het mogelijk om uw gekoppelde apparaten en systemen aan te sturen en te controleren. Bekijk bijvoorbeeld aan de beveiligingscamera’s of zet alle lichten automatisch uit als u niet thuis bent.

Met welke systemen werken wij?

Bij Doman Comfort werken wij met KNX-domotica van Gira, omdat zij bekend staan om hun betrouwbaarheid en veiligheid. De systemen van Gira zijn ook geschikt voor maatwerkoplossingen, waardoor zelfs complexe vraagstukken mogelijk zijn! Verder is Gira zeer gebruiksvriendelijk, waarbij u veel opties heeft om de gekoppelde apparaten mee te bedienen. Denk hierbij aan een bedieningspaneel in huis tot smartphones en tablets.

Neem contact met ons op

Wij helpen u graag bij het programmeren en het installeren van KNX-domotica. Door onze jarenlange ervaring weten wij altijd de juiste oplossing te bieden voor uw domotica vraagstukken. Of het nu gaat om een woning of een bedrijfspand; persoonlijk contact staat bij ons altijd voorop. Hierdoor kunt u rekenen op een goed en toekomstbestendig systeem, met optimaal comfort als resultaat.

Neem contact met ons op

KNX-domotica