Het wonen en werken van morgen

Hoe mooi zou het zijn als alles werkt met slechts één knop?

de erkende standaard in domotica

Officiële KNX-partner

Bij Doman Comfort maken wij gebruik van domotica die communiceren door middel van KNX. Dit is een algemeen communicatieprotocol in de woning en gebouwautomatisering.

Omdat KNX een erkende standaard is, wordt het wereldwijd door veel fabrikanten gebruikt. Hierdoor is het mogelijk om KNX-gecertificeerde producten sneller met elkaar te koppelen. Denk bijvoorbeeld aan de verlichting, verwarming, beveiliging en andere slimme apparaten. Vervolgens zorgen wij ervoor dat dit geheel aan uw wensen wordt ingericht en aangepast. Met een KNX-installatie ervaart u maximale gebruiksgemak en comfort.

Uw partner op het gebied van KNX

Door onze werkervaring en het volgen van diverse cursussen zijn wij een officiële partner van KNX. Zowel op het gebied van de programmering als de plaatsing van het domoticasysteem. Het gehele traject nemen we voor u uit handen. Wij kijken samen naar wat uw wensen zijn en maken aan de hand daarvan een KNX-installatie op maat. Mocht u in de toekomst extra apparaten willen koppelen, dan is dat met KNX gemakkelijk uit te voeren.

KNX-partner

Benieuwd naar de mogelijkheden?

De mogelijkheden van KNX zijn eindeloos! Als officiële partner van KNX zijn wij in staat om complexe vraagstukken uit te voeren die maatwerk vereisen. Bent u benieuwd naar hoe wij uw woning extra comfort kunnen geven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op