Het wonen en werken van morgen

Hoe mooi zou het zijn als alles werkt met slechts één knop?

Een groene wereld

Energie

Steeds meer mensen vinden het belangrijk om verantwoording te nemen voor het welzijn van het milieu, de mens en de economie. En wat zijn we daar dankbaar voor! Met een blik op de toekomst kiezen we er vandaag de dag voor om actie te nemen. Een aantal slimme aanpassingen aan uw woning of bedrijfspand dragen al bij aan de besparing van energie. Wij adviseren u hier graag over.

Zonne-energie opwekken

Investeert u in zonnepanelen om duurzame energie mee op te wekken, dan wilt u er natuurlijk wel zeker van zijn dat het om kwaliteitsproducten gaat. Bij Doman leveren we enkel de beste kwaliteit panelen. Samen kijken we naar de juiste oplossing voor uw (bedrijfs)pand. Zo weet u vooraf exact op welke termijn u de investering terugverdient. Hier heeft u dankzij de koppeling met een app ook altijd real-time inzicht in. Uiteraard zijn wij ook op de hoogte van de geldende subsidieregelingen, verzorgen wij de btw-teruggave voor particulieren én nemen we SDE+ aanvragen voor zakelijke klanten uit handen. Ontzorgen noemen we dat!

Maak een afspraak

Energie-efficiënter wonen en werken

Wanneer u vervolgens op een bewuste en zuinige manier met energie om wilt gaan, biedt een domoticasysteem de oplossing. We combineren dan verschillende componenten met elkaar om energie te besparen. Denk bijvoorbeeld eens aan lichtbesturing op maat. Er zijn genoeg ruimtes die maar kortstondig gebruikt worden, zoals het trappenhuis of de kelder. Door hier op een slimme manier mee om te gaan, kunt u veel energie besparen. Ook een comfortabele en efficiënte klimaatregeling is van groot belang.

Doman energie-efficiënter wonen door lichtbesparing

Intelligente zonwering 

Onderdeel van een energiebewust domoticasysteem is zonweringsbesturing op basis van het weer. Dat betekent dat de energie van de zon bij de temperatuurregeling wordt betrokken. Staat de verwarming aan op een koude winterdag, maar begint de zon een stuk feller te schijnen? Dan gaan de jaloezieën automatisch open en verlaagt de verwarmingscapaciteit. In de zomer geldt dit juist andersom: bij een krachtige zon gaat de zonwering automatisch dicht om de airconditioning te ontlasten. 

Doman energie zonwering

Inzicht in uw energieverbruik

Dankzij de smart home app beschikt u over een duidelijke weergave van uw verbruiksgegevens. Sterke afwijkingen vallen goed op, waardoor u hier zelf op in kunt spelen. Zo ziet u: er zijn talloze manieren om energieverbruik zinvol te beperken en zo de kosten te reduceren. En dat is niet alleen fijn voor uw bankrekening, maar bovenal voor de wereld van morgen. 

Interesse in zonne-energie?

Of wellicht in energiebesparing dankzij intelligente gebouwentechniek? Wij helpen u graag! Plaats gerust een aanvraag, dan nemen wij snel contact op om de mogelijkheden door te nemen.

Neem contact met ons op