Het wonen en werken van morgen

Hoe mooi zou het zijn als alles werkt met slechts één knop?

Zonnepanelen Hoeksche Waard

Zonnepanelen Hoeksche Waard

Doman Comfort is de specialist op het gebied van zonnepanelen in de Hoeksche Waard. Bij Doman vinden we het belangrijk om aan de toekomst te werken. Werkt u met ons mee aan een groene toekomst en wilt u zonnepanelen uit Oud-Beijerland aanschaffen? Laat u dan adviseren door Doman. Door onze jarenlange installatie-ervaring en de vakkennis op het gebied van zonne-energie zijn wij de zonnepanelenspecialist van de Hoeksche Waard! Wij zijn o.a. in de volgende plaatsen actief:

Waarom zonnepanelen? 

Bij Doman is duurzaamheid een van onze speerpunten. De toekomst van morgen is belangrijk en steeds meer particulieren en bedrijven gaan hierin mee. Ook zij willen hun steentje bijdragen aan het verbeteren van het welzijn van het milieu, de economie en de medemens. Samen werken we aan de groene wereld van morgen. Dankzij zonnepanelen is die groene wereld opeens een stapje dichterbij en Doman helpt u hierbij. Naast dat u het milieu een handje helpt, hebben zonnepanelen nog veel meer voordelen:

  • Een lagere energienota. Door zonnepanelen te gebruiken, kunt u zelf energie opwekken waardoor u minder energie via een energieleverancier nodig heeft. 
  • Uw woning is meer waard. Door de zonnepanelen aan te schaffen, krijgt uw huis een hoger energielabel. Een hoger energielabel heeft positieve invloed om uw woningwaarde
  • Zonnepanelen zijn duurzaam. Zonnepanelen hebben een lange levensduur. 
  • Zonnepanelen zijn onderhoudsarm
  • Hadden we al gezegd dat u het milieu een handje helpt? Zonnepanelen leveren schone en duurzame energie

Zonnepanelen geïnstalleerd in de Hoeksche Waard

Op dit moment zijn er geen subsidieregelingen voor particulieren vanuit de overheid. Het is wel zo dat de aanschaf van zonnepanelen belastingtechnisch aantrekkelijk kan zijn. Daarnaast kunnen er gemeentes zijn die op regionaal niveau nog wel subsidies verlenen. Dus bent u benieuwd hoe de gemeente Hoeksche Waard omgaat met zonnepanelen? Raadpleeg het gemeenteloket of neem contact op met Doman, gevestigd in Oud-Beijerland. 

Subsidie op zonnepanelen voor uw bedrijf in de Hoekse Waard

Wanneer u zonnepanelen aanschaft voor uw bedrijf komt u wel in aanmerking voor een subsidieregeling. Het gaat om de landelijke subsidieregeling 'Stimulering Duurzame Energieproductie'. Deze subsidie op de aanschaf van zonnepanelen wordt jaarlijks opengesteld en kent ieder jaar zijn eigen regeling, budget en subsidiebedragen. De subsidieregeling wordt beheerd door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Doman helpt u graag met het aanvragen van de subsidie. 

Woont of werkt u in een andere regio of stad? En wilt u bijvoorbeeld zonnepanelen laten plaatsen in Spijkenisse of Rotterdam? Ook over de subsidie voor zonnepanelen in Spijkenisse en andere regio's kennen wij de regels. 

Stel ons uw vraag

Zonnepanelen laten installeren in de Hoeksche waard

Wat kosten zonnepanelen?

We blijven Nederlanders en als er op particulier niveau geen subsidiemogelijkheden zijn, stellen we ons direct de volgende vraag: wat kosten zonnepanelen? Deze vraag is minstens zo relevant voor de aanschaf van zonnepanelen op zakelijk vlak. 

Helaas is er geen kant-en-klaar antwoord op deze vraag. De kosten van zonnepanelen zijn volledig afhankelijk van het aantal zonnepanelen, uw huidige energieverbruik en uw woning of bedrijfspand zelf. Een passender vraag is daarom: wat is het rendement op zonnepanelen? Hier is wel een uitgebreider antwoord op. 

Zonnepanelen installatie in de Hoeksche Waard

Rendement van zonnepanelen

Eerder op deze pagina heeft u al kunnen lezen dat de aanschaf van zonnepanelen u geld bespaart op uw maandelijkse energierekening. U heeft immers minder energie nodig van uw leveranciers omdat u de energie zelf opwekt door middel van de zonnepanelen. Zodra de energieprijzen gaan stijgen, heeft u dus nog meer voordeel met uw zonnepanelen! Daarnaast hebben zonnepanelen een gunstig effect op het energielabel van uw woning waardoor uw woning meer waard wordt! Voor bedrijven zijn er diverse subsidieregelingen en is het mogelijk om voor btw-teruggaaf in aanmerking te komen. Doman adviseert u graag bij al uw vraagstukken rondom zonnepanelen. Met zonnepanelen uit Oud-Beijerland op uw woning of bedrijfspand dragen we samen bij aan een beter milieu van morgen!

Doman Comfort zonnepanelen in de Hoeksche Waard

Zonnepanelen door Doman

Doman heeft jarenlange ervaring in de advisering rondom, het monteren en het installeren van zonnepanelen in alle uithoeken van de Hoeksche Waard. Van Nieuw-Beijerland via Oud-Beijerland naar 's-Gravendeel en van Numansdorp en Klaaswaal langs Zuid-Beijerland naar Goudswaard. En natuurlijk alle dorpen daar tussenin! Ook met het plaatsen van zonnepanelen in Piershil of zonnepanelen in Strijen hebben wij veel ervaring opgedaan. We kennen deze plaatsen én daken als geen ander. Kortom: voor het plaatsen van zonnepanelen in de Hoeksche Waard moet u bij Doman zijn!   

Doet u als particulier, bedrijfseigenaar of installateur een aanvraag bij Doman voor het plaatsen van zonnepanelen dan komen we vanuit Oud-Beijerland eerst bij u langs voor een kennismaking. Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk en op deze manier kunnen we de locatie bekijken en uw wensen van a tot z doorspreken. We zoeken altijd naar de juiste oplossing en we leveren enkel en alleen de beste kwaliteit zonnepanelen voor uw (bedrijfs)pand. Daar kunt u van op aan!

U weet vooraf precies op welke termijn u de zonnepaneelinvestering terugverdiend heeft. Zonnepanelen geleverd door Doman zijn gekoppeld aan een app waardoor u real-time inzicht heeft in uw investering en de mate waarin uw deze terugverdiend heeft. 

Als expert op het gebied van zonnepanelen zijn wij uiteraard ook op de hoogte van de geldende subsidieregelingen, verzorgen wij de btw-teruggaves voor particulieren én nemen we SDE+ aanvragen voor zakelijke klanten uit handen. Ontzorgen noemen we dat!

Maak een afspraak