Het wonen en werken van morgen

Hoe mooi zou het zijn als alles werkt met slechts één knop?

De zonnepanelenspecialist van de Hoeksche Waard

Zonnepanelen Piershil

Bent u op zoek naar een zonnepanelenspecialist in de buurt van Piershil? Dan bent u bij Doman Comfort aan het juiste adres. Wij zien in de omgeving van Piershil steeds meer zonnepanelen op de daken van huizen en kantoorgebouwen. En dat heeft een goede reden. Zo zorgen zonnepanelen voor een aantrekkelijk rendement en draagt het bij aan de duurzaamheid van uw woning.

Vanuit onze vestiging in Oud-Beijerland helpen wij particulieren en bedrijven met de aanschaf en plaatsing van de zonnepanelen. Zo weet u zeker dat de zonnepanelen naar behoren werken en een optimaal rendement leveren. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over onze diensten.

Neem contact met ons op

Naast Piershil zijn wij als zonnepanelenspecialist ook actief in de rest van Hoeksche Waard en omgeving, zoals:

  • Spijkenisse
  • Brielle
  • Hellevoetsluis
  • Rotterdam
  • Zwijndrecht
  • Strijen
  • Oud-Beijerland

Waar moet u op letten bij de aanschaf van zonnepanelen?

Zodra uw zonnepanelen in Piershil zijn geïnstalleerd gaat u direct kosten besparen op uw energierekening. Er zijn wel diverse aandachtspunten waar u rekening mee moet houden voordat u zonnepanelen gaat aanschaffen:

1. Wat zijn de prijzen van zonnepanelen?

Er zijn diverse factoren die meespelen als het gaat om de prijs van uw zonnepanelen. Zo bieden sommige regio’s extra subsidies aan. Bovendien wordt de prijs ook anders als u als particulier of als onderneming zonnepanelen aanschaft. Bent u benieuwd naar wat zonnepanelen voor u gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte op.

Zonnepanelen Piershil

2. Hoe zit het met subsidieregelingen?

Op dit moment zijn er geen landelijke subsidieregelingen. Wel hebben sommige gemeenten een eigen subsidie, maar voor Piershil is dat op dit moment niet het geval. Wel kunt u gebruik maken van de btw-regeling, zodat u 21% van het aankoopbedrag terug kunt vorderen. 

3. Hoeveel zonnepanelen heeft u nodig?

Een gemiddeld huishouden heeft ongeveer 3000 kWh per jaar nodig om volledig te leven van zonne-energie. Dit komt neer op ongeveer 12 zonnepanelen. Uiteindelijk is elke situatie anders en moet u per huis of bedrijfspand kijken welke hoeveelheid zonnepanelen het meeste rendement oplevert.

Wilt u meer informatie over zonnepanelen. Bekijk dan onze pagina met de 35 meest gestelde vragen over zonnepanelen.

Bekijk de pagina

Wat leveren zonnepanelen voor u op in Piershil?

Het plaatsen van zonnepanelen in Piershil heeft verschillende voordelen. Zo zorgen zonnepanelen voor schone en duurzaam energie. Naast dit hebben zonnepanelen nog veel meer voordelen:

  • U heeft een lagere energierekening. Omdat u zelf energie opwekt, hoeft u vanzelfsprekend minder of geen energie af te nemen bij uw energieleverancier.
  • Zonnepanelen zijn onderhoudsarm. Zonnepanelen hebben vrijwel geen onderhoud nodig.
  • Zonnepanelen zijn een investering. Zonnepanelen gaan lang mee, waardoor u na verloop van tijd uw investering terugverdient. Zo gaan zonnepanelen ongeveer 30 jaar mee en u verdient de zonnepanelen al terug na een jaar of 7.

Doman Comfort adviseert u graag

Wij hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van zonnepanelen in Piershil en omgeving. Het blijft echter niet alleen bij het plaatsen van de zonnepanelen. Wij adviseren u bijvoorbeeld ook op het gebied van subsidieregelingen, zodat u er zeker van bent dat uw zonnepanelen zo goedkoop mogelijk zijn, zonder dat u inlevert op kwaliteit. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van zonnepanelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op

Doman Comfort zonnepanelenspecialist