Het wonen en werken van morgen

Hoe mooi zou het zijn als alles werkt met slechts één knop?

Dé zonnepanelen specialist in de Hoeksche Waard

Zonnepanelen Hellevoetsluis

Als zonnepanelen-bedrijf in de buurt van Hellevoetsluis zien we steeds vaker dat particulieren en bedrijven zonnepanelen aanschaffen. Daar zijn goede redenen voor. Zo bespaart u geld op de energierekening en het draagt bij aan de duurzaamheid van uw woning. U bespaart daarom niet alleen geld, maar het is een investering waar u geld aan verdient. Vanuit onze vestiging in Oud-Beijerland helpen wij particulieren en bedrijven met het plaatsen van zonnepanelen van uitstekende kwaliteit. U weet dan zeker dat uw zonnepanelen een optimaal rendement gaan behalen. Naast Hellevoetsluis zijn we op verschillende andere plekken actief in de Hoeksche Waard en omgeving, zoals:

Heeft u vragen over zonnepanelen?

Contacteer ons gerust

Wat leveren zonnepanelen in Hellevoetsluis eigenlijk op?

Het plaatsen van zonnepanelen in Hellevoetsluis levert in diverse opzichten voordelen op. Wist u bijvoorbeeld dat zonnepanelen een rendement op kunnen leveren van meer dan 12%? Dit is niet het enige voordeel van zonnepanelen:

  • Zonnepanelen zijn duurzaam: Wanneer de kwaliteit van de zonnepanelen goed is, gaan ze ongeveer 30 jaar mee. Het voordeel hierbij is dat u de zonnepanelen meestal na 6 of 7 jaar al heeft terugverdiend.
  • U heeft een lagere energierekening: Omdat u zelf energie opwekt, heeft u vanzelfsprekend een lagere energierekening.
  • Uw woning in Hellevoetsluis wordt meer waard: Zonnepanelen geven uw woning of bedrijfspand een beter energielabel, waardoor de waarde van uw huis omhoog gaat.
  • Zonnepanelen zijn goed voor het milieu: Zonnepanelen zorgen voor schone en duurzame energie. U draagt dus een steentje bij aan het welzijn van het milieu.

Zonnepanelen Hellevoetsluis

Hebben particulieren en bedrijven in Hellevoetsluis recht op subsidie bij de aanschaf van zonnepanelen?

Voor particulieren is er op dit moment geen subsidie beschikbaar voor het plaatsen van zonnepanelen in Hellevoetsluis. Wel kunt u gebruik maken van een btw-regeling, waarbij u de btw van de aangeschafte zonnepanelen terug kunt vragen bij de Belastingdienst.

Bedrijven in Hellevoetsluis hebben wel recht op subsidie. Hier gaat het over de subsidieregeling ‘Stimulering Duurzame Energieproductie’. Deze subsidie kent ieder jaar zijn eigen regeling, budget en subsidiebedragen.

Heeft u vragen over de subsidieregelingen voor particulieren of bedrijven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen.

Zonnepanelen Hellevoetsluis

Laat uw zonnepanelen in Hellevoetsluis plaatsen door Doman Comfort

Wij hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van zonnepanelen in Hellevoetsluis en omgeving. Of het nu gaat om een woning of bedrijfspand; persoonlijk contact staat bij ons voorop. Bovendien weten wij alles op het gebied van subsidieregelingen om ervoor te zorgen uw zonnepanelen zo goedkoop mogelijk worden zonder dat u inlevert op kwaliteit. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van zonnepanelen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Zonnepanelen specialist in Hellevoetsluis