Het wonen en werken van morgen

Hoe mooi zou het zijn als alles werkt met slechts één knop?

Domotica, zonne-energie en meer

Installatie-bedrijf Hoeksche Waard

Bent u op zoek naar een installatiebedrijf in de Hoeksche Waard? Of zoekt u een partner die u helpt om een automatiseringsslag te maken in huis of uw bedrijfspand? Doman Comfort helpt u graag!

Particulier domotica-installatiebedrijf Hoeksche Waard

Domotica zorgt ervoor dat elektronische processen en handelingen in huis geautomatiseerd kunnen worden. Waar vroeger domotica nog een ver-van-uw-bed-show was, wilt u wellicht vandaag de dag de gordijnen vanuit uw bed openen of direct een sfeervol dimlicht aanzetten. Of wat dacht u het automatisch laten bedienen van de zonwering op basis de felheid van de zon. Of 1 centrale bediening voor uw verwarming en geluidsinstallatie? De hedendaagse technieken bieden tal van mogelijkheden. Installatiebedrijf Doman helpt u graag en adviseert u over alle mogelijkheden die domotica biedt. Naast adviseren, kunt u bij ons ook terecht voor de installatie. Niet alleen in de Hoeksche Waard, maar ook voor domotica in Spijkenisse, Rotterdam of andere omliggende regio's zijn wij uw partner. 

Installatiebedrijf hoeksche waard voor domotica en meer

Domotica & Doman: het wonen en werken van morgen

De domotica dienstverlening van Doman is volledig gericht op het wonen en werken van morgen. Het gaat om de koppeling en besturing van slimme huistechniek zoals verlichting, verwarming maar ook geluid van uw stereo-installatie. Woon- en werkgemak en comfort staan voorop als het gaat om domotica. Met een app stelt u verschillende scènes samen om bijzondere momenten meer sfeer te geven. Zo creëert u in een handomdraai de juiste sfeer tijdens een diner met vrienden of het zondagochtendontbijt met uw gezin. 

Domotica richt zich ook op overmorgen. Huisautomatisering biedt ook comfort en gemak bij het ouder worden. Vanuit uw luie stoel bedient u de verwarming of de verlichting. Domotica ontlast u in het dagelijks leven, ook op kantoor. 

Heeft u vragen over domotica?

Installatiebedrijf hoeksche waard voor domotica en meer

Domotica-installatiebedrijf Hoeksche Waard voor uw bedrijf!

Naast particulieren helpt ons installatiebedrijf uit Oud-Beijerland tal van bedrijven in de Hoeksche Waard en omstreken op het gebied van domotica. Als installatiebedrijf zijn wij ook in Spijkenisse heel actief. 

Binnen bedrijfsgebouwen worden door middel van domotica elektronische processen en handelingen op elkaar afgestemd. Doman ontwikkelt een gebouwautomatiseringssysteem en schrijft een programma uit dat volledig op uw wensen is afgestemd. U kunt denken aan verlichting, zonwering, temperatuurregeling per ruimte, audio en meer. Al deze systemen worden met elkaar gekoppeld! 

Installatiebedrijf hoeksche waard voor domotica en meer

Ook de beveiliging is een onderdeel van het gebouwautomatiseringssysteem. We koppelen de alarminstallatie van uw bedrijfsgebouw en passen we aanwezigheidssimulatie toe wanneer het systeem verdachte activiteiten signaleert. Met de speciale app houdt u dit, ook op afstand, in de gaten! 

Doman, uw domotica dienstverlener!

Doman is door haar jarenlange ervaring op het gebied van het installeren en programmeren van domotica de expert in de Hoeksche Waard. Dus bent u woonachtig in de Hoeksche Waard of staat uw bedrijf in de Hoeksche Waard en bent u op zoek naar een betrouwbaar installatiebedrijf uit Oud-Beijerland? Wij helpen u graag!  

Installatiebedrijf hoeksche waard voor domotica en meer

Wij installeren domotica bij particulieren en bedrijven. Ons installatiebedrijf in de Hoeksche Waard (en omgeving) is onder andere actief als:

 • Installatiebedrijf in Oud-Beijerland
 • Installatiebedrijf in Spijkenisse
 • Installatiebedrijf in Piershil
 • Installatiebedrijf in Strijen
 • Installatiebedrijf in Binnenmaas
 • Installatiebedrijf in Cromstrijen
 • Installatiebedrijf in Goidschalxoord
 • Installatiebedrijf in Goudswaard
 • Installatiebedrijf in Klaaswaal
 • Installatiebedrijf in Korendijk
 • Installatiebedrijf in Maasdam
 • Installatiebedrijf in Mijnsheerenland
 • Installatiebedrijf in Puttershoek
 • Installatiebedrijf in Strijensas
 • En tot slot natuurlijk als installatiebedrijf in Zuid-Beijerland. 

Zoals u ziet, helpen we u in de gehele regio van de Hoeksche Waard. Van installaties in Strijen tot Klaaswaal. Maar aanvullend helpen we u dus ook graag in omliggende regio's buiten de Hoeksche Waard. Ook als u een installatiebedrijf in Spijkenisse of Hellevoetsluis nodig heeft, zijn wij snel ter plekke. 

Heeft u vragen over domotica?