Het wonen en werken van morgen

Hoe mooi zou het zijn als alles werkt met slechts één knop?

Domotica-oplossingen op maat

Domotica Rotterdam

Bent u op zoek naar een domotica-installateur in Rotterdam die ook maatwerkoplossingen levert? Dan bent u bij Doman Comfort aan het juiste adres. We zien zelf dat het steeds populairder wordt om een woning of bedrijfspand te voorzien van een domoticatoepassing. Ook in Rotterdam en omgeving, want het zorgt immers voor meer comfort en gemak.

Wilt u meer weten over de toepassing van domotica in Rotterdam? Lees dan gerust verder of neem direct contact met ons op.

Wat is domotica?

Met domotica maakt u het mogelijk om uw woning of bedrijfspand te automatiseren. Alle apparaten en systemen die u koppelt staan met elkaar in verbinding via bijvoorbeeld een bedieningspaneel in huis of met uw smartphone. Hierdoor zijn de mogelijkheden van domotica eindeloos. Zo is het met één knop mogelijk om alle verlichting van uw huis of bedrijfspand in Rotterdam uit of aan te zetten. Of laat uw verwarming en verlichting automatisch uitgaan wanneer u de woning verlaat.

Samen kijken we naar wat u wensen zijn en welke slimme apparaten u wilt koppelen. Aan de hand van uw input gaan wij aan de slag om een domoticasysteem te programmeren en te installeren die volledig aan u levensstijl is afgestemd.

Leg uw vraagstuk bij ons neer

Domotica Rotterdam

Wat zijn de voordelen van een domoticasysteem?

Het plaatsen van een domoticasysteem in uw woning in Rotterdam neemt diverse voordelen met zich mee:

1. Domotica maakt uw huis veiliger

Wist u dat uw huis veiliger wordt met domotica? Al uw beveiligingssystemen kunnen namelijk gekoppeld worden aan uw domoticasysteem. Zo kijkt u gemakkelijk mee wanneer er verdachte activiteiten worden gemeten via de beveiligingscamera’s. Dit brengt ook tijdens afwezigheid een extra veilig gevoel met zich mee.

2. U bespaart kosten

Met een domoticasysteem gaat u geld besparen op uw energierekening. U krijgt namelijk een beter inzicht in het energieverbruik van uw woning. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om op afstand uw verwarming en verlichting te bedienen. Bent u bijvoorbeeld niet thuis, maar heeft u per ongeluk een lamp aan laten staan? Dan is dit gemakkelijk uit te zetten via uw smartphone.

Domotica Rotterdam

3. Comfort met domotica

Domotica zorgt voor extra comfort in uw huis of kantoorgebouw. Met domotica stelt u alles zo in dat apparaten met één knop aangestuurd worden. ‘s Ochtends gaat bijvoorbeeld de verlichting en verwarming automatisch aan. Zo geniet u van een comfortabeler leven in Rotterdam.

Waarom kiezen voor Doman Comfort?

Het is mogelijk om zelf een domotica-installatie te installeren. Wij raden u wel aan om een domotica-installateur in te schakelen wanneer u van plan om een groot gedeelte van uw woning of bedrijfspand te automatiseren. Hoe meer domoticatoepassingen u wilt koppelen hoe complexer de installatie wordt. Met een domotica-installateur weet u zeker dat alles naar behoren werkt.

Doman Comfort heeft al jarenlange ervaring op het gebied van het installeren en programmeren van domotica. Als domotica-installateur in Rotterdam en omgeving zijn we u daarom graag van dienst. Dus bent u op zoek naar betrouwbare partij in de buurt van Rotterdam die domotica installeert? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Domotica Rotterdam