Het wonen en werken van morgen

Hoe mooi zou het zijn als alles werkt met slechts één knop?

Domotica-oplossingen op maat

Domotica installateur

Wilt u een domotica-oplossing in uw woning of bedrijfspand en zoekt u daar hulp bij? Doman Comfort is dé domotica-installateur waar u naar op zoek bent! Als domotica-installateur ontwikkelen wij gebouwautomatiseringssystemen die volledig afgestemd zijn op uw wensen. Denk aan het koppelen van de verlichting, beveiliging, temperatuur en nog veel meer. Heeft u vragen voor ons? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

Stel ons uw vraag

Wat is er allemaal mogelijk met domotica?

De mogelijkheden van domotica zijn eindeloos. Doordat het gehele huis met elkaar in verbinding staat, is het mogelijk om diverse apparaten met elkaar te koppelen. Onze domotica-installateur brengt uw specifieke wensen in kaart en bouwt aan de hand daarvan een domoticasysteem. Hieronder zijn er een paar voorbeelden te vinden van wat er mogelijk is met domotica.

1. Comfort met domotica

Domotica zorgt voor extra comfort in uw huis of kantoorgebouw. Met domotica stelt u alles zo in dat apparaten met één knop aangestuurd worden. ‘s Ochtends gaan bijvoorbeeld de verlichting en verwarming automatisch aan. Wanneer het een warmere dag is, gaat de zonwering automatisch omlaag en wordt de airco aangezet. U hoeft het allemaal niet meer zelf te doen. En als u deze automatisch handelingen wilt aanpassen, kan dit gemakkelijk in de meegeleverde app. Onze domotica-installateur helpt u bij het koppelen van de apparaten voor optimaal comfort.

Domotica installateur app

2. Domotica maakt uw huis veiliger

Alarmsystemen en beveiligingscamera’s zijn gemakkelijk te koppelen aan het domoticasysteem. Onze domotica-installateur stelt deze systemen zo op elkaar af dat de beveiligingscamera's en lichten aangaan wanneer er verdachte activiteiten worden gedetecteerd. Dit brengt ook tijdens uw afwezigheid een extra veilig gevoel met zich mee.

3. Domotica bespaart kosten

Een groot voordeel van domotica is dat u inzicht krijgt in het energieverbruik van uw woning of bedrijf. Met domotica is het mogelijk om het energieverbruik van bijvoorbeeld de verwarming te optimaliseren. Zo gaan de verwarming en verlichting automatisch uit als u vertrekt. Wanneer u na een dag hard werken weer naar huis gaat, is de verwarming vanzelf weer aangezet, zodat het huis weer op een comfortabele temperatuur is wanneer u thuiskomt.

Domotica installateur

Waarom kiezen voor een domotica-installateur?

Wanneer u van plan bent om uw huis of bedrijfspand te automatiseren, dan kan het installeren van een gebouwautomatiseringssysteem een lastige klus zijn. Wij raden aan om de hulp van een domotica-installateur in te schakelen. Dan weet u zeker dat alles naar behoren werkt en heeft u een aanspreekpunt wanneer u nieuwe apparaten wilt koppelen.

Doman Comfort: uw betrouwbare domotica-installateur

Bij Doman Comfort werken wij met KNX-domotica van Gira, omdat zij bekend staan om hun betrouwbaarheid en veiligheid. De systemen van Gira zijn ook geschikt voor maatwerkoplossingen, waardoor zelfs complexe vraagstukken mogelijk zijn! Wilt u meer weten over onze diensten als domotica-installateur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op