Het wonen en werken van morgen

Hoe mooi zou het zijn als alles werkt met slechts één knop?

Hét draadloze domoticasysteem van Gira

Gira eNet systeem

Net als u, ontwikkelt domotica zich continu om zich klaar te maken voor de dag van morgen. Met het eNet-systeem van Gira is het nu zelfs mogelijk om draadloos uw huis te automatiseren en zo vindt een ware revolutie in domotica plaats!

Hoe werkte het dan voorheen? Eerder werd een domoticasysteem aangelegd met kabels. Dit kost veel tijd en het is lastiger om na de installatie nieuwe apparaten toe te voegen aan het systeem. Met het eNet-systeem van Gira hoeft dit nu niet meer. Al uw draadloze apparaten, zoals de verlichting, rolluiken en beveiligingssystemen staan in verbinding via de Gira eNet-server. Hierin worden alle koppelingen geprogrammeerd, zodat de apparaten met elkaar in verbinding staan. Alle draadloze producten zijn hierdoor probleemloos te installeren en te herplaatsen. Zo geniet u van optimaal comfort en gebruiksgemak.

Wat zijn de voordelen van een Gira eNet-systeem?

Er zijn diverse voordelen verbonden aan het draadloze domoticasysteem van Gira. We zetten ze graag voor u op een rijtje.

eNet is flexibel
Met het eNet-systeem van Gira wordt het verbinden van slimme apparaten a piece of cake! Ook als u achteraf nieuwe apparaten wilt koppelen. Doordat het systeem draadloos is, hoeft u de apparaten niet meer te bedraden. Met veel tijdwinst als resultaat. Het is zelfs mogelijk om de installatie mee te nemen wanneer u gaat verhuizen, waar dat met een bekabelde installatie een hele uitdaging was. De vele opties waarmee u de draadloze domotica-installatie kunt uitbreiden, maakt het gebruik zeer flexibel.

Ook de manieren waar u het gehele systeem mee kunt besturen, is uitgebreid. Gaat u voor een paneel in huis, een draadloze handzender of toch een smartphone of tablet? De opties zijn eindeloos!

Gira eNet systeem

eNet is klaar voor de toekomst
Het draadloze systeem van Gira is zo ontwikkeld dat het klaar is voor de dag van morgen. De installatie krijgt continue updates, waardoor het gehele systeem bij de tijd blijft.

eNet is sneller geïnstalleerd
De standaardtoepassingen van het eNet-systeem, zoals licht, zijn eenvoudig handmatig te configureren. Dit maakt het installeren van een domoticatoepassing in huis een stuk sneller. De complexere toepassingen programmeren we zelf, zodat het gehele systeem precies op uw wensen is afgestemd.

Benieuwd wat eNet van Gira voor u kan betekenen?

Er is veel mogelijk met het eNet-systeem van Gira! Bent u geïnteresseerd in draadloze domotica voor uw woning of bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Neem contact met ons op