Het wonen en werken van morgen

Hoe mooi zou het zijn als alles werkt met slechts één knop?

Maak uw huis veilig met domotica

Domotica beveiliging

Uw huis veilig maken doet u met domotica. Met domotica combineert u diverse beveiligingsapparaten met elkaar om het maximale te halen uit uw slimme apparaten. En wij van Doman Comfort helpen u daar graag bij. Wij hebben veel ervaring met het ontwikkelen en plaatsen van domoticaoplossingen. Neem gerust contact met ons op en laten we samen bekijken hoe we uw beveiliging beter maken met domotica.

Neem contact met ons op

Wat zijn de mogelijkheden met domotica en beveiliging?

Er is veel mogelijk met het combineren van veiligheidssystemen en domotica. Zo kunt u er voor kiezen om alleen uw beveiligingscamera’s te koppelen met uw smartphone, maar ook voor een compleet beveiligingssysteem die in verbinding staat met uw domotica-oplossing. We geven u graag een paar voorbeelden van dit in de praktijk wordt toegepast:

Aanwezigheidssimulatie

Met domotica is het zeer gemakkelijk om een aanwezigheidssimulatie te creëren wanneer u niet thuis bent. Koppel bijvoorbeeld de verlichting aan uw domoticasysteem om op willekeurige tijden de verlichting uit en aan te laten gaan. Hierdoor lijkt het of u thuis bent en zullen inbrekers ontmoedigt zijn om in te breken.

Domotica beveiliging

Bewegingssensoren

Door uw bewegingssensoren door domotica te koppelen met bijvoorbeeld uw camera en smartphone heeft u altijd inzicht in verdachte activiteit rondom u woning. Wanneer de bewegingssensoren worden geactiveerd krijgt u direct een melding via uw smartphone. Vervolgens kijk u realtime mee via de camera’s om te controleren of er wordt ingebroken. Met deze systemen houdt u dus ook op afstand alles in de gaten.

Domotica beveiliging

Brandveiligheid

Niet alleen voor inbraakveiligheid is domotica handig. Het is ook goed inzetbaar voor brandveiligheid. Zo is het mogelijk om een alarmsysteem te koppelen aan uw rookmelders, zodat er bijvoorbeeld licht- en geluidssignalen worden afgegeven wanneer er brand in de woning of het bedrijfspand is. Ook kunt u een sprinklerinstallatie koppelen die meteen de brand bestrijd.

Waarom kiezen voor Doman Comfort?

Doman Comfort heeft al jarenlange ervaring op het gebied van het installeren en programmeren van domotica beveiliging en wij zijn u ook graag van dienst. Wij gaan graag het gesprek met u aan over wat u wilt automatiseren binnen uw woning. Met onze jarenlange ervaring weten we precies wat de mogelijkheden zijn en hoe we het beste uw beveiligingssysteem kunnen installeren. Ook met het oog op de toekomst.

Neem contact met ons op

Domotica beveiliging