Het wonen en werken van morgen

Hoe mooi zou het zijn als alles werkt met slechts één knop?

Verhoog uw wooncomfort

Domotica in uw bestaande woning

Domotica wordt steeds populairder, vooral in nieuwbouwwoningen. De meeste woningen die nieuw worden gebouwd, zijn al voorzien van de nodige aansluitingen voor domotica. Maar wist u dat u ook heel gemakkelijk domotica in uw bestaande woning aan kunt sluiten? Kies voor extra wooncomfort met een bekabeld of draadloos​​ domoticasysteem. Wij van Doman helpen u daar graag bij. Neem contact met ons op, dan onderzoeken we samen hoe we domotica in uw bestaande woning kunnen toepassen!

Neem contact met ons op

Domotica in uw bestaande woning, is dat mogelijk?

Het antwoord is ja! Als u van plan bent om domotica in uw bestaande woning te plaatsen, dan zijn de opties eindeloos. U kunt kiezen voor een bekabeld of draadloos domoticasysteem. Voor een bekabeld systeem zijn vaak wat kleine werkzaamheden nodig om de domotica aan te sluiten en met elkaar te laten communiceren.

Een draadloos systeem is daarentegen moeiteloos in te passen in iedere woning. Dit biedt u de mogelijkheid om tal van functies te automatiseren, zoals verlichting, zonwering en beveiliging. Wij van Doman Comfort onderzoeken graag welke domotica in uw bestaande woning het beste passen!

Ontdek welke domotica in uw bestaande woning passen

Wat zijn de voordelen van domotica in uw bestaande woning?

Als u net verhuisd bent naar een andere woning of als u een automatiseringsslag aan uw huidige woonhuis wilt uitvoeren, dan is het een goed idee om u te verdiepen in de mogelijkheden van domotica in uw bestaande woning. Zo brengt het installeren van een domoticasysteem diverse voordelen met zich mee:

  • Comfort: Met de juiste domotica in uw bestaande woning kunt u vanuit uw luie stoel verschillende toepassingen in- of uitschakelen. Zo kunt u met één klik op de knop uw verwarming of verlichting bedienen. Bovendien is het mogelijk om processen te automatiseren, zoals automatisch de verlichting aanzetten en de gordijnen openen wanneer uw wekker afgaat. Dat is nog eens de dag goed beginnen!


Domotica in bestaande woning

  • Veiligheid: Met domotica in uw bestaande woning, zorgt u ervoor dat uw huis veilig en beschermd is. Ook als u niet thuis bent. Zo kunt u gemakkelijk via uw smartphone de beveiligingscamera’s bekijken of krijgt u een melding als er verdachte activiteiten worden gesignaleerd.
  • Kostenbesparing: Als u domotica in uw bestaande woning installeert, dan kunt u heel precies uw gas- en energieverbruik monitoren en aanpassen. Daarnaast is het mogelijk om bepaalde functies te automatiseren of op afstand te beheren. Denk maar aan het uitschakelen van de verwarming op zonnige dagen of het uitzetten van uw lichten wanneer u niet thuis bent. Op deze manier bespaart u flink wat kosten.

Waarom kiezen voor Doman Comfort?

Doman Comfort heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen en plaatsten van domotica in bestaande woningen. Hierdoor weten onze specialisten precies wat de mogelijkheden zijn en hoe we uw huis optimaal kunnen automatiseren. Wij helpen u graag met het installeren van domotica in uw bestaande woning. Kies voor meer comfort, kies voor Doman!

Domotica laten installeren door Doman Comfort


Domotica bestaande woning