Het wonen en werken van morgen

Hoe mooi zou het zijn als alles werkt met slechts één knop?

Dit zijn de mogelijkheden

Huisauto-matisering

Huisautomatisering wordt steeds populairder, en dat is niet voor niets. Het zorgt ervoor dat al uw slimme apparaten met elkaar in verbinding staan, zodat u het maximale uit uw apparatuur haalt. Koppel bijvoorbeeld uw beveiligingssysteem met uw verlichting om een aanwezigheidssimulatie te starten wanneer uw beveiliging verdachte activiteiten meet.

Wij van Doman Comfort helpen u graag bij programmeren en het installeren van domoticasystemen. Wij zijn een officiële KNX-partner die al jaren ervaring hebben op het gebied van het programmeren en het installeren van domoticasystemen. Neem gerust contact met ons op als u een vraag hebt over huisautomatisering.

Domoticasystemen op maat

Huisautomatisering is in elke woning anders. Misschien heeft u een bestaande woning met losse slimme apparaten die u met elkaar wilt koppelen. Of bent u bezig met een nieuwbouwwoning die u compleet wilt automatiseren? Elke situatie is anders en dat snappen wij! Wij programmeren de domoticasystemen daarom zelf, zodat uw huisautomatisering compleet afgestemd is aan uw wensen.

Huisautomatisering

Wat zijn de voordelen van huisautomatisering?

De voordelen van huisautomatisering zijn eindeloos. Er zijn veel koppelingen mogelijk en dat brengt diverse voordelen met zich mee, zoals:

1. Besparing van energie

Met domotica bespaart u veel energie. U kunt uw huisautomatisering zo instellen dat wanneer u naar het werk gaat de verwarming en alle lichten automatisch uitgaan. Zodra u weer naar huis gaat is de verwarming ruim van tevoren aangezet, zodat u thuiskomt in een comfortabele woning.

2. Extra comfort

Extra comfort is gegarandeerd met domotica. U hoeft niets meer handmatig te bedienen in uw huis. U kunt vanaf uw stoel een groot deel van de woning besturen. U hoeft bijvoorbeeld niet meer handmatig uw verwarming of Airco aan te zetten. Dit kunt u vanaf uw smartphone doen of dit gebeurt automatisch als uw woning een bepaalde temperatuur bereikt.

Huisautomatisering

3. Meer controle over uw woning

Met huisautomatisering krijgt u meer controle over uw woning. Uw smartphone maakt het mogelijk om uw gekoppelde apparaten en systemen aan te sturen en te controleren. Bekijk bijvoorbeeld de beveiligingscamera’s of zet alle lichten automatisch uit als u niet thuis bent.

Wilt u huisautomatisering in uw eigen woning?

Wij van Doman Comfort zijn u graag van dienst bij het installeren en programmeren van uw huisautomatisering. Leg ons uw vraagstuk voor en we komen graag bij u langs om samen de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op