Het wonen en werken van morgen

Hoe mooi zou het zijn als alles werkt met slechts één knop?

Laat uw domotica installeren door Doman

Domotica laten installeren?

Het installeren van domotica kan een hele uitdaging zijn. Vooral als u een domotica systeem wilt die verder gaat dan alleen de verlichting. Door een goede domotica installateur in handen te nemen weet u zeker dat uw domoticasysteem goed werkt en helemaal is aangepast aan uw wensen. Laat daarom uw domotica installeren door een expert.

Wij van Doman Comfort helpen u daar graag bij! Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact met ons op

Domotica laten installeren

Wat zijn de voordelen van het laten installeren van uw domotica?

Zodra u er voor kiest om uw domotica te laten installeren door een installateur ervaart u vele voordelen en die lichten we graag voor u uit:

1. U krijgt een partner met veel ervaring van domotica

Een domotica installateur is expert op het gebied van het installeren van slimme apparaten door middel van domotica. Zo weet hij precies wat de mogelijkheden zijn zodat u maximale comfort en gebruiksgemak ervaart met uw domoticasysteem. Het beste resultaat is dus een garantie met de juiste domotica installateur

2. Een domotica installateur is in staat om maatwerkoplossingen te bieden

Heeft u een favoriete geluidsinstallatie die u aan uw domoticasysteem wilt koppelen? Of wilt u juist de inbraakbeveiliging, de verlichting en de camera’s met elkaar koppelen? Samen met een domotica installateur worden uw wensen in kaart gebracht. Vervolgens wordt er een domoticasysteem ontwikkeld en geïnstalleerd die volledig past bij uw levensstijl.

3. Na de installatie blijft een domotica installateur uw partner

Ook na de installatie blijft de domotica installateur uw partner. Het komt namelijk vaak voor dat er in de toekomst nieuwe apparaten gekoppeld moeten worden aan uw domoticasysteem. Het is dan fijn dat u een vast aanspreekpunt heeft die deze werkzaamheden voor u uit handen neemt.

Met welk domoticasysteem werken wij?

Als domotica installateur werken wij met het KNX-systeem van Gira, omdat ze bekend staan om hun betrouwbaarheid en veiligheid. De systemen van Gira zijn zeer geschikt voor maatwerkoplossingen, waardoor zelfs complexe vraagstukken mogelijk zijn! Verder is Gira zeer gebruiksvriendelijk, waarbij u veel opties heeft om de gekoppelde apparaten mee te bedienen. Denk hierbij aan een bedieningspanel in huis tot smartphones en tablets.

Met het nieuwe Gira eNet systeem is het zelfs mogelijk is om draadloos slimme apparaten te koppelen. Zo wordt het installeren van een domoticasysteem nog gebruiksvriendelijker. Mocht u bijvoorbeeld willen verhuizen dan neemt u het hele domoticasysteem gemakkelijk mee naar uw nieuwe woning.

Gira Domotica

Over Doman Comfort

Wij van Doman Comfort zijn domotica installateurs met vele jaren ervaring die graag uw domotica installeren. Bovendien zijn wij ook experts in het programmeren van uw domoticasysteem. Zo weet u dat uw domoticasysteem volledig naar uw wensen geprogrammeerd en geïnstalleerd wordt. Of het nu gaat om een woning of een bedrijfspand; persoonlijk contact staat bij ons altijd voorop. Hierdoor kunt u rekenen op een goed en toekomstbestendig systeem, met optimaal comfort als resultaat. Leg ons uw vraagstuk voor en we komen graag bij u langs om samen de mogelijkheden te bespreken.

Leg ons uw vraagstuk voor