Het wonen en werken van morgen

Hoe mooi zou het zijn als alles werkt met slechts één knop?

Minder zorgen, meer comfort

Domotica installatie

Of u nu alleen de verlichting op afstand wilt bedienen of uw volledige woning of bedrijfspand wilt automatiseren, een domotica installatie is altijd een goed idee. Een domotica installatie helpt u bij het automatiseren en beheren van allerlei functies in en rondom uw pand. Denk daarbij aan verlichting, beveiliging en temperatuurregeling. Benieuwd naar de mogelijkheden van een domotica installatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Plan direct een afspraak in

Waarom een domotica installatie gebruiken?

Een domotica installatie maakt uw leven een stuk gemakkelijker. Zo hoeft u zich niet druk te maken over of de lichten in uw bedrijfspand wel uitgeschakeld zijn of dat uw verwarming ‘s ochtends wel aan gaat. Met een domotica installatie stellen we de gewenste functionaliteiten eenmaal in, waarna u er geen omkijken meer naar heeft. Zo kunt u onder andere uw verlichting, beveiliging, verwarming en zonwering naar wens automatiseren. Dat noemen wij het wonen en werken van morgen. 

De voordelen van een domotica installatie

Maakt u nog geen gebruik van een domotica installatie? U zult versteld staan hoeveel rust het automatiseren van uw huis of bedrijfspand u geeft. Zo biedt een domotica installatie niet alleen meer comfort, maar is het ook gunstig voor uw portemonnee. Ontdek alle voordelen van een domotica installatie. 

Domotica installatie

1. Beheer al uw apparaten met uw domotica installatie

Dit is wellicht voor uzelf het grootste voordeel. U kunt namelijk al uw apparaten aansturen via uw domotica installatie. Even snel de verlichting uitzetten, checken wie er voor de deur staat of uw entertainmentsysteem inschakelen? Het kan allemaal via een handig te bedienen app op uw telefoon of tablet. 

2. Minder kosten en beter voor het milieu

Met een domotica installatie bespaart u op uw energie- en gasrekening. Uw verlichting staat nooit meer onnodig aan en de verwarming draait alleen als u zelf aanwezig bent in uw woning of bedrijfspand. Dat is fijn voor uw portemonnee én nog fijner voor het milieu.

Domotica installatie

3. Een domotica installatie geeft u een veilig gevoel

Wist u dat u ook uw alarmsysteem, beveiligingscamera’s, sloten en intercominstallatie aan de domotica installatie kunt koppelen? Zo weet u altijd wie zich in en rondom uw pand bevinden. Dat geeft een veilig gevoel, zowel wanneer u thuis bent als wanneer u voor een avondje uit of een vakantie van huis bent.

Doman Comfort installeert uw domotica installatie

Doman Comfort werkt alleen met de beste en meest betrouwbare domotica installaties. Zo voorzien wij gebouwen van KNX-domotica van Gira. Met dit systeem zijn maatwerkoplossingen mogelijk, waardoor we zelfs complexe vraagstukken voor u op kunnen lossen! Wilt u meer weten over hoe we u kunnen helpen met een domotica installatie? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

 

Domotica installatie