Het wonen en werken van morgen

Hoe mooi zou het zijn als alles werkt met slechts één knop?

Altijd en overal uw huis goed beveiligd

Slimme beveiliging

Wilt u uw huis veiliger maken? Dat doet u met slimme beveiliging! Met slimme beveiliging combineert u verschillende beveiligingsapparaten met elkaar voor maximale veiligheid. Maar wat komt er allemaal kijken bij de installatie van slimme beveiliging en welke apparatuur past bij uw woning? Wij van Doman Comfort geven u graag antwoord op deze en andere vragen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden rondom slimme beveiliging.

Wat is slimme beveiliging?

Veel mensen maken gebruik van beveiliging om hun huis te beschermen tegen inbraken en andere gevaren. Maar wat is slimme beveiliging precies? Onder slimme beveiliging verstaan we alle beveiligingsapparaten die verbonden zijn via wifi of bluetooth en zo met elkaar communiceren. Dit gaat een stap verder dan standaardbeveiliging, omdat slimme beveiliging ook vanaf afstand te beheren is. Door meerdere slimme beveiligings-apparaten aan elkaar te koppelen, creëert u een optimaal gevoel van veiligheid. Zo kunt u met een gerust hart naar uw vakantieadres vertrekken of een avondje uit gaan.

slimme beveiliging

Welke soorten slimme beveiliging kunt u inzetten?

Bij slimme beveiliging denkt u misschien aan een alarmsysteem of aan een deurbel met camerafunctie. Maar wist u dat er nog veel meer soorten slimme beveiliging zijn? Hieronder ziet u de meestgebruikte beveiligingsapparaten voor in en rondom uw huis.

  • Slim alarmsysteem: Een slim alarmsysteem bestaat meestal uit verschillende alarmstations die u door heel uw huis kunt plaatsen. Zo bent u altijd op de hoogte als er gevaar dreigt.
  • Slimme deurbel: Met een slimme deurbel met camerafunctie kunt u altijd en overal bekijken wie er voor uw deur staat. Is het de pakketbezorger of toch een minder gewenste bezoeker?
  • Slimme sensoren: Deur-, raam- en bewegingssensoren waarschuwen u bij inbraken en andere onverwachte bewegingen in en rondom uw huis.
  • Slimme sloten: Met één klik op uw smartphone kunt u uw deuren in huis op slot zetten.
  • Slimme rookmelders, koolmonoxidemelders en watermelders: Naast inbrekers liggen er ook andere gevaren op de loer. Slimme rookmelders, koolmonoxidemelders en watermelders geven u een veilig gevoel in uw eigen huis.

Slimme beveiliging

Waarom kiezen voor slimme beveiliging van Doman Comfort?

Doman Comfort heeft jarenlange ervaring op het gebied van slimme beveiliging. Wij onderzoeken graag samen met u welke beveiligingsapparatuur past bij uw woning. Dankzij onze ervaring met slimme beveiliging weten we precies wat de mogelijkheden zijn en hoe we uw beveiligingsapparaten aan elkaar kunnen koppelen voor een optimaal gevoel van veiligheid. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact met ons op

Slimme beveiliging