Het wonen en werken van morgen

Hoe mooi zou het zijn als alles werkt met slechts één knop?

Voor optimaal comfort en gemak

Gira Domotica

Doman Comfort is continu op zoek naar de meest innovatieve domotica om u te kunnen voorzien van optimaal comfort. Daarom werken wij met Gira domotica. Van licht- en jaloeziebesturing tot beveiligingssystemen en intercom installaties: Gira beschikt over allerlei slimme technologieën die uw leven een stuk comfortabeler maken. Wij helpen u graag met de installatie van Gira domotica!

Wat is domotica?

Domotica is het installeren en koppelen van verschillende elektronica om zo uw woning of bedrijfspand te automatiseren. Maakt u al gebruik van automatische verlichting of verwarming die op afstand te bedienen is? Ook dat is domotica. Maar u kunt nog zoveel meer met deze slimme systemen, zoals het automatiseren van alarmsystemen, bewegingsmelders of sloten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Help mij met Gira domotica installeren

Automatisering met Gira domotica

Gira levert professionele producten voor intelligente gebouwbesturing, zowel voor uw eigen woning als voor bedrijfspanden. U kunt het maximale uit de Gira domotica halen door de elektronische apparaten met elkaar te integreren. De zonwering laten zakken wanneer de zon gaat schijnen of sfeervol dimlicht inschakelen wanneer u een kamer binnenloopt? Dit kunnen we allemaal voor u instellen met de Gira domotica!

Gira domotica

Als u kiest voor Gira domotica, dan kiest u dus voor intelligente, toekomstgerichte systeemoplossingen voor slimme gebouwbesturing. Welke functies u ook wilt automatiseren, Gira domotica biedt voor alles een oplossing. Zo heeft Gira onder andere de volgende producten:

  1. Smart Home systemen
  2. Lichtbesturing
  3. Jaloeziebesturing 
  4. Verwarmings- en airco systemen
  5. Beveiligingssystemen
  6. Deurintercom installaties


Lees meer over Gira domotica

Doman Comfort installeert Gira domotica

Heeft u hulp nodig bij het automatiseren van uw huis of bedrijfspand? Doman Comfort is gespecialiseerd in het plaatsen van Gira domotica! Doordat wij kennis hebben van het programmeren en plaatsen van domotica weet u zeker dat uw systeem optimaal werkt. Leg uw vraagstuk aan ons voor en we komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact met ons op

Gira domotica