Het wonen en werken van morgen

Hoe mooi zou het zijn als alles werkt met slechts één knop?

Ontdek de mogelijkheden

Compleet domotica-systeem

Bent u op zoek naar een compleet domoticasysteem, die uw huis meer comfort en veiligheid geeft? Dan bent u bij Doman Comfort aan het juiste adres. Wij van Doman Comfort zijn experts in het programmeren en installeren van complete domoticasystemen. Samen kijken we naar wat u wensen zijn en welke slimme apparaten u wilt koppelen. Aan de hand van uw input gaan wij aan de slag om een domoticasysteem te programmeren en te installeren die volledig aan u levensstijl is afgestemd.

Heeft u vragen voor ons? Neem dan direct contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Voordelen van een compleet domoticasysteem

Er zijn verschillende manieren om domotica toe te passen in uw woning. Zo is het mogelijk om op kleine schaal domotica te gebruiken door bijvoorbeeld uw verlichting te automatiseren. Als u het maximale uit de domoticatechnologie wilt halen kiest u voor een compleet domoticasysteem. En dat brengt verschillende voordelen met zich mee.

1. Domotica zorgt voor veel comfort

Met de juiste domotica hoeft u niet meer uit uw stoel om bijvoorbeeld uw verwarming, verlichting of gordijnen te bedienen. Alle gekoppelde apparaten zijn gemakkelijk met uw telefoon te regelen. Ook wanneer u niet thuis ben heeft het voordelen. Stel alvast de juiste huistemperatuur in, zodat u in een comfortabele omgeving thuiskomt of laat het koffiezetapparaat automatisch aangaan wanneer de wekker gaat. De opties zijn eindeloos.

Compleet domoticasysteem

2. Domotica zorgt voor veiligheid in uw woning

Met domotica haalt u het maximale uit uw beveiligingssysteem. Met een slim alarmsysteem wordt de woning dag en nacht beschermd, ook als u even niet thuis bent. Schakel bijvoorbeeld een aanwezigheidssimulatie in als de camera’s verdachte activiteit meten of houd zelf de camera’s in de gaten via uw smartphone.

3. U bespaart geld met domotica

Wist u dat domotica u ook geld bespaart? Zo is het mogelijk om op afstand alle apparaten uit te schakelen en bepaalde apparaten juist aan te zetten als het nachttarief actief is. Bovendien krijgt u inzicht in uw stroomverbruik waar u vervolgens weer op in kunt spelen. Zo voorkomt u sluipverbruik en weet u precies op welke apparaten u energie kunt besparen.

Van welk domoticasysteem maken wij gebruik?

Wanneer u kiest voor een compleet domoticasysteem is het belangrijk dat u kiest voor gebruiksvriendelijke software. Wij gebruiken voornamelijk de KNX-systemen van Gira, omdat ze bekend staan om hun betrouwbaarheid en veiligheid. De systemen van Gira zijn ook geschikt voor maatwerkoplossingen, waardoor zelfs complexe vraagstukken mogelijk zijn! Verder is Gira zeer gebruiksvriendelijk, waarbij u veel opties heeft om de gekoppelde apparaten mee te bedienen. Denk hierbij aan een bedieningspanel in huis tot smartphones en tablets. Wist u dat Gira zelfs domoticasystemen leveren die compleet draadloos zijn? Zo geniet u van optimaal comfort en gebruiksgemak.

Gira domoticasysteem

Waarom kiezen voor Doman Comfort?

Doman Comfort heeft al jarenlange ervaring op het gebied van het installeren en programmeren van domotica en wij zijn u ook graag van dienst. Wij gaan graag het gesprek met u aan over wat u wilt automatiseren binnen uw woning. Met onze jarenlange ervaring weten we precies wat de mogelijkheden zijn en hoe we het beste uw domoticasysteem kunnen installeren. Ook met het oog op de toekomst. Neem nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact met ons op

Doman Comfort