Het wonen en werken van morgen

Hoe mooi zou het zijn als alles werkt met slechts één knop?

Ervaar het comfort

Domotica-systeem voor uw huis

Domotica wordt steeds populairder en dat is onder ander te danken aan de technologische ontwikkeling die domotica heeft doorgemaakt. Het is namelijk makkelijker geworden om met bijvoorbeeld uw smartphone verschillende slimme apparaten te bedienen. Steeds meer mensen kiezen voor een domoticasysteem in hun woning en dat is niet voor niks. Een domoticasysteem in huis zorgt namelijk voor veel comfort en gemak.

Wij van Doman Comfort helpen u graag bij het programmeren en installeren van een domoticasysteem in huis. Neem gerust contact met ons op en laten we samen bekijken hoe we domotica kunnen toepassen in uw woning.

Neem contact met ons op

Wat zijn de voordelen van Domotica in huis?

Wanneer u van plan bent om een domoticasysteem in uw woning te plaatsen zijn de opties eindeloos. Zo heeft u keuze uit simpele domoticatoepassingen, zoals via uw smartphone de verlichting en verwarming bedienen. Wanneer u het maximale wilt halen uit domotica kiest u voor een compleet domoticasysteem en dat brengt diverse voordelen met zich mee:

  • Comfort: Met het juiste domoticasysteem in huis hoeft u niet meer uit uw stoel om bijvoorbeeld uw verwarming, verlichting of gordijnen te bedienen. Bovendien is het mogelijk om processen te automatiseren. Laat bijvoorbeeld zodra de wekker gaat automatisch de verlichting en gordijnen opengaan terwijl er een kop koffie wordt gezet.
  • Veiligheid: Met een domoticasysteem zorgt u ervoor dat uw woning veilig en beschermd is. Ook als u niet thuis bent. U kunt gemakkelijk via uw smartphone de beveiligingscamera’s bekijken en u krijgt ook een melding als er verdachte activiteiten worden gemeten.
  • Besparen van kosten: Doordat uw woning in verbinding staat met alle apparaten weet u precies het energiegebruik van uw woning. Zo weet u meteen waar u geld op kunt besparen. Het is ook mogelijk om op afstand bijvoorbeeld het licht uit te doen, wanneer u niet thuis bent. Op die manier bespaart u ook kosten.

Domotica in huis

Waarom kiezen voor Doman Comfort?

Doman Comfort heeft al jarenlange ervaring met het ontwikkelen en plaatsten van Domoticasystemen in huizen. Wij gaan graag het gesprek met u aan over wat u wilt automatiseren binnen uw woning. Met onze jarenlange ervaring weten we precies wat de mogelijkheden zijn en hoe we het beste uw domoticasysteem kunt installeren. Ook met het oog op de toekomst.

Stel ons uw vragen