Het wonen en werken van morgen

Hoe mooi zou het zijn als alles werkt met slechts één knop?

Een mooie toekomst voor iedereen

Domotica mogelijkheden

Doman Comfort richt zich op een mooie toekomst voor iedereen. Op morgen. Domotica is namelijk allang geen toekomstmuziek meer; de technieken en systemen zijn de laatste jaren ver ontwikkeld en de domotica mogelijkheden zijn vandaag de dag eindeloos. Het kan daarom een uitdaging zijn om zelf de juiste oplossing te vinden, aansluitend op uw wensen. Daar helpen wij graag bij.

Dankzij een slimme woning kunt u bijvoorbeeld langer in uw eigen huis blijven, ook als u ouder wordt. En dankzij zonnepanelen draagt u uw steentje bij aan de wereld van morgen. Een groene wereld welteverstaan. Hieronder zijn een paar voorbeelden te vinden van alle domotica mogelijkheden.

Domotica comfort

Domotica is met name gericht op het toevoegen van comfort in uw huis of kantoor. Bent u bijvoorbeeld geen ochtendmens, maar kunt u wel een kop koffie gebruiken ‘s ochtends? Dan kunt met een domotica oplossing ervoor zorgen dat uw koffie al klaar staat als u beneden komt. Zo bespaart u weer kostbare tijd!

Domotica mogelijkheden

Door uw huis slim te maken ervaart u meer comfort in huis. Dit komt doordat al uw apparaten met elkaar gekoppeld zijn. Bovendien kunt u ook diverse processen automatiseren. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch aangaan van de verlichting en verwarming in de ochtend. En wanneer het een warmere dag is, gaat de zonwering automatisch omlaag en wordt de airco aangezet. U hoeft het allemaal niet meer zelf te doen. En dat brengt veel extra comfort met zich mee.

Domotica beveiliging

Een veilig huis is comfortabel. U hoeft u minder zorgen te maken. Een van de domotica mogelijkheden is een heleboel beveiligingssystemen automatiseren. Vaak denken mensen dat een domotica alarmsysteem enkel de inbraakalarmen aanstuurt. Er zijn echter nog veel meer opties te koppelen aan een alarmsysteem. Denk bijvoorbeeld aan slimme rookmelders, glasbreukmelders, automatisch vergrendelende deuren en rolluiken die sluiten bij calamiteiten. Het is zelfs mogelijk om uw woning te voorzien van een lekkagemelder, die u een melding stuurt wanneer u last van lekkage heeft in huis. Hoe meer systemen u aan elkaar koppelt, hoe veiliger uw woning is. 

Domotica mogelijkheden

Ook voor bedrijven bieden we als domotica specialist geavanceerde automatiseringsmogelijkheden voor uw bestaande, of nieuwbouw pand voor zowel inbraak- als brandbeveiliging.

Domotica besparend?

Een van de andere mogelijkheden met domotics is het besparen van geld op uw energierekening. U krijgt namelijk een beter inzicht in het energieverbruik van uw woning. Bent u bijvoorbeeld niet thuis, maar heeft u per ongeluk een lamp aan laten staan? Dan is dit gemakkelijk uit te zetten via uw smartphone.

Benieuwd hoe wij met domotica mogelijkheden uw leven comfortabeler kunnen maken?

Neem contact op!